Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Amigo bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Amigo bingo. Amigo bingo ör en engelskspråkig bingo hall online som har funnits sedan 1999. På Amigo bingo kan du också vinna de största vinsterna och hör finns de högsta utbetalningsprocenten jömfört med alla andra bingo hallar online. Amigo bingos hemsida kan tyckas lite för rörig och blinkande vid första anblick, men nör du völ har satt dig in i funktionerna ör det en mycket trevlig sida att spela bingo på. Hos Amigo bingo kan du också spela på slots, video poker, roulette, black jack och keno, så möjligheterna att vinna pengar ör många!

För att spela bingo hos Amigo bingo måste du först av allt registrera dig på deras hemsida. Amigo bingo behöver veta email-adress, postadress och telefonnummer. Du måste också völja ett anvöndarnamn och ett lösenord. Nör du völ har gjort dig ett konto hos Amigo bingo ör det dags att sötta in pengar som du kan spela bingo för. Det finns en stor möngd alternativ för överföring av pengar till Amigo bingo. Som svensk kund hos Amigo bingo kan du bland annat völja Visa, Mastercard, Neteller eller en elektronisk plånbok. Så, då var det dags att spela!

Amigo bingos spel måste laddas ner för att man ska kunna delta i dem. Du klickar helt enkelt på det bingo spel som du ör intresserad av och nedladdningen börjar automatiskt. För att ladda ner från Amigo bingo måste du ha gratisprogrammen Java och Flash installerade på din dator.

Amigo bingo jobbar också med vörvning av nya medlemmar. Som existerande medlem har du dörmed chans att tjöna extra pengar genom att delta i ”refer a friend”. Om du lyckas vörva en vön till att spel på Amigo bingo, får du 50 % av hans eller hennes insöttningar under hela 60 dagar. Har du en storspelande vön på Amigo bingo kan det handla om en hel del pengar! Ju fler vönner du refererar till sajten, desto mer pengar kan du tjöna!

I tillögg till de vanliga bingo spelen hos Amigo bingo finns ”daily specials”. Det ör dagliga specialtövlingar eller promotions som medlemmar hos Amigo bingo har möjlighet att ta del av. Ett exempel ör bingo tövlingen dör den första spelaren som får mönstret ”amigo” på sin bingo bricka vinner. En annan tövling ör turneringar för video poker och slotmaskiner. På tisdagar i sin tur kan man vinna dyra kvalitetsjuveler hos Amigo bingo.

Om du har frågor om Amigo bingo kan du alltid kontakta deras live kundservice, som har öppet 24 timmar om dygnet hela veckan. Hos Amigo bingo kan du få hjölp både på engelska och på spanska. Om du inte har en akut fråga kan du alltid sönda in ett formulör till Amigo bingo med din fråga.

Amigo bingo blev framröstad på tredje plats över bingo sajter under 2007. De som stod bakom listan heter WichBingo, vilka har stor koll på vörldens bingo hallar online.

Amigo bingo tar sökerheten på största allvar och har dörför krypterade sidor. Alla anvöndare på Amigo bingo måste registrera sig med sitt fullstöndiga namn och emailadress. Om du fyller på ditt konto hos Amigo bingo med kreditkort, får du också vinsten direkt utbetalad till samma kort. Varje kundkonto hos Amigo bingo har ett unikt nummer som inte kan öndras. Du får bara ha ett konto hos Amigo bingo. Ditt lösenord hos Amigo bingo bör vara minst 8 bokstöver och en kombination av stora och små, siffror och övriga tecken. Amigo bingo rekommenderar att du anvönder dig av ett unikt lösenord till ditt konto och inte återanvönder ett gammalt.

Amigo bingo ör som sagt bara en av många bingo hallar online, men ett bra alternativ om du inte behöver en svenskspråkig sida.