Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Bingo bongo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Bingo bongo. Bingo bongo är en engelskspråkig bingo hall baserad på internet och har sin spellicens på Gibraltar. Det innebär att de vinster en bingospelare får hos Bingo bongo är skattefria och inte behöver anmälas till staten. När du spelar bingo på nätet ska du vara noga med att kontrollera var någonstans bingo sajten håller till, så att du inte råkar ut för obehagliga överraskningar och är tvungen att skatta för bingo vinsten.

Att spela på Bingo bongo är inte svårt. Du registrerar dig på Bingo bongos hemsida. I registreringen hos Bingo bongo uppger dig korrekt namn, en giltig mailadress, bostadsadress, samt väljer ett passande användarnamn och ett bra lösenord. För att ditt lösenord hos Bingo bongo ska vara så säkert som möjligt är det bra om du kombinerar stora och små bokstäver, samt olika tecken och siffror. Även om Bingo bongo är en säker sajt kan man aldrig vara nog så försiktig när man spelar bingo online. Det handlar trots allt om ganska stora överföringar av pengar.

Varje ny medlem hos Bingo bongo får 100 % extra på sin första insättning upp till £100. Sätter du inte £100 på ditt bingo konto hos Bingo bongo får du alltså ytterligare £100 helt gratis att spela för.

När du har fullfört din registrering hos Bingo bongo är det dags att välja vilket bingo spel du vill delta i. En del bingo sajter online kräver att du laddar ner själva spelet, och Bingo bongo är en av dessa. Det är dock mycket enkelt och går fort. Hos Bingo bongo kan du välja mellan att spela bingo med klassiska 75 bollar eller det lite mer avancerade 90 bollars bingo.

Hos Bingo bongo kan du också bilda ditt eget bingo team. Välj helt enkelt upp till 3 av dina bingo vänner och bilda ett bingo lag som tävlar mot andra lag hos Bingo bongo. En annan specialare hos Bingo bongo är Bingo kryssningen runt Karibien. Bingo bongo arrangerar en 8 dagar lång kryssning för sina medlemmar, där man kan umgås, äta god mat och naturligtvis spela bingo! Biljetter till Bingo bongos kryssning kan bara fås genom att delta i ett lotteri.

Du kan också vinna en 42 tums platt-tv hos Bingo bongo, bara genom att köpa en bricka för £1! En annan rolig tävling hos Bingo bongo är den månatliga ”Bingo pays the bills”. Vinnaren av denna tävling får sina räkningar för vatten, elektricitet och gas betalda av Bingo bongo.

Bingo bongo har också ett lojalitetsprogram för sina medlemmar. Ju längre du är med hos Bingo bongo och ju mer du spelar för, desto mer poäng får du. Poängen kan till slut växlas in till pengar att spela för hos Bingo bongo. Bara för att registrera dig hos Bingo bongo får du 1000 poäng. Värvar du en vän till Bingo bongo får du hela 5000 poäng. För varje 1000 poäng får du £1 till ditt spelkonto hos Bingo bongo.

Om du inte har några problem med att läsa och spela på engelska, är Bingo bongo ett fint alternativ till svenska bingo hallar. Bingo bongo har högre priser och potter än de flesta svenska sajter, så vinner du här har du möjlighet att verkligen kamma hem storkovan! Ha en trevlig bingo omgång!