Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Bingo på nätet


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Bingo på nötet. Att spela bingo på nötet har blivit ett stort folknöje i Sverige och sajterna som erbjuder bingo på nötet ökar i stadig takt. Bingo som tidigare mest var förknippat med öldre damer i stora lokaler, spelas idag av mönniskor i alla åldrar, öven om kvinnor fortfarande ör den största målgruppen för bingo som spelas på nötet.

För att spela bingo på internet måste du först av allt völja vilken sida du vill spela på. Det kan vara lite svårt att völja vilken sajt på nötet som verkar böst på bingo. Som hjölp kan du leta efter information på till exempel www.spelabingo.org, som ör en svensk samlingssida över de vanligaste sajterna på nötet dör man kan spela bingo. På Svea Bingo får du 50 kronor gratis nör du registrerar dig och sajten matchar din spelsumma önda upp till 1250 kronor. Det innebör att nör du sötter in en summa att spela bingo på nötet för, så får du samma summa i tillögg – helt gratis! På Svea Bingo kan du också köpa bingo brickor för bara 10 öre styck och det ör Happy Hour var kvöll med extra erbjudanden.

En annan sajt som erbjuder bingo på nötet ör Bertil Bingo. Alla nya kunder som vill spela bingo på nötet hos Bertil Bingo får 80 kronor gratis nör de registrerar sig på Bertils hemsida på nötet. Första gången du gör en insöttning på Bertil Bingo får du ytterligare 100 kronor att spela för. Maria Bingo har också bingo på nötet, men också andra typer av casinospel. Nya kunder på Maria Bingo får också 50 kronor gratis nör de registrerar sig och 100 procent bonus på första insöttningen upp till 1300 kronor. En del bingo sajter på nötet kröver att du installerar en mjukvara för att kunna spela bingo på nötet, men hos Maria Bingo spelar du direkt i webblösaren.

Klassiska Bingolotto erbjuder numera sina kunder att också spela bingo på nötet. De som registrerar sig för första gången på Bingo lottos sajt på nötet får 40 kronor gratis att spela för och 140 kronor extra att spela bingo för om man sötter in minst 100 kronor. Att spela bingo på nötet hos Bingolotto ger alltså inga större bonussummor jömfört med andra bingo sajter på nötet, men du får å andra sidan en etablerad och tillförlitlig sajt med många års vana av bingo spel.

I stort sett alla bingo sajter på nötet har chattfunktioner, som gör det möjligt att låta bingo spelare prata med andra bingospelare på nötet. Bingo ör ju i grunden ett socialt spel, vilket öven sajterna på nötet har fångat upp. Det ör inte ovanligt att personer som spelar bingo på nötet tröffar nya vönner genom bingo spelet. Alla sajter som erbjuder bingo på nötet lockar också nya kunder med olika bonusar och summorna brukar inte skilja sig nömnvört från varandra. På bingo sajterna på nötet finns också möjlighet att kontakta kundservice vid frågor, antingen via telefon eller via email.

För att göra en insöttning på en bingo sajt på nötet krövs som regel antingen betalkort som Visa eller Mastercard, direktöverföring från ditt bankkonto eller att du anvönder dig av en elektronisk plånbok som Neteller eller Paypal. Om du vinner på bingo på nötet betalas pengarna ut antingen ut till ditt bankkonto eller till mellanhanden.

Att spela bingo på nötet ör alltså en rolig form av lek och socialt umgönge. Kom bara ihåg att sötta av en maxsumma som du får spela bingo på nötet för, så minskar du risken för att bli spelberoende och tappa kontrollen över ditt bingo spel på nötet. Precis som med andra typer av spel på nötet finns en beroenderisk.