Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Internet bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Internet bingo. Att spela på internet har länge förknippats med poker, blackjack och andra casinorelaterade spel. Men idag finns en mängd andra typer av spel på internet, som exempelvis bingo. Betsson Bingo och Maria Bingo kör ständiga reklamkampanjer för att locka nya spelare att pröva internet bingo. Bingo – som för de flesta associeras till gamla tanter och bingo lotto – har blivit mycket populärt också bland yngre spelare.

För att spela internet bingo behöver du registrera dig på någon av alla de internetsidor som erbjuder bingo på internet. Det är viktigt att du väljer en internet sida som du känner förtroende inför, som exempelvis nämnda Bettson Bingo eller Maria Bingo. Det finns många mindre seriösa personer ute på internet som inte drar sig för att lura dig, därför bör du alltid känna till bingo sidan sedan tidigare. Steg nummer två är att lära känna den bingo sajt på internet som du har blivit medlem i. Om du är nybörjare på internet bingo rekommenderas att du väljer ett av de enklare bingo spelen, innan du avancerar till en högre nivå på internet bingo.

När du känner dig bekant med reglerna för internet bingo, måste du på något sätt föra över pengar till ditt bingo konto. Vanligtvis använder man sig av sitt betalkort när man för över pengar att spela internet bingo för, men man kan också använda sig av en mellanhand som Paypal eller Payson. Det kan vara bra om du bestämmer dig för en maxsumma som du får spela internet bingo för och sedan aldrig överskrider denna. Precis som med andra typer av internet spel så kan man bli fast i internet bingo, vilket kan leda till tråkiga ekonomiska konsekvenser.

Reglerna för internet bingo är mycket lika vanliga bingo. För att vinna en omgång internet bingo krävs att du får fem kryss i rad, antingen vågrätt, lodrätt eller vertikalt. När du har vunnit betalas beloppet ut till ditt bankkonto eller till Paypal eller Payson om du har valt att använda dig av en mellanhand.

Ett tips är att aldrig spela i en omgång internet bingo där det är ovanliga mycket spelare. Ju fler spelare, desto mindre blir chansen att vinna mycket pengar på internet bingo. Det är inte heller lönt att använda sig av för många bingo brickor när man spelar internet bingo. För många brickor gör spelet bara rörigt och det blir svårt att hänga med. Om du inte är medlem på någon bingo sida på internet, kan det löna sig att titta runt lite efter olika bonuserbjudanden eller andra förmåner som de olika spelsajterna lockar med. Ofta kan det handla om att spelsajten matchar din insättningssumma, det vill säga om du sätter in 30 kronor att spela internet bingo för, får du 30 kronor gratis från spelsajten.

Som tidigare nämnt är det viktigt att du spelar internet bingo på etablerade och godkända spelsajter. För att få bedriva internet bingo i Sverige måste man vara godkänd av Lotteriinspektionen. Förutom Maria Bingo och Betsson Bingo, finns Ladbrokes Bingo, Bella Bingo, Best Bingo och många, många fler sajter på internet som erbjuder bingo. Vilken internet bingo sida som du väljer är en smaksak, så länge den är godkänd och har licens. De flesta bingosidor fungerar dock på liknande sätt.

Bingo har ju alltid varit ett sätt att umgås och det är lätt att tro att det sociala faller bort om man istället spelar bingo på internet. Detta stämmer dock inte. Bingo sidorna på internet låter sina spelare konversera med varandra via chattfunktioner, så att man under spelets gång kan småprata med och lära känna sina motspelare. Kom bara ihåg att vara trevlig i chatten!