Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Ladbrokes bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Ladbrokes bingo. Hos Ladbrokes finns mängder av roliga bingo spel att välja mellan, vare sig du är rutinerad bingo spelare eller en nyfiken förstagångsspelare. Att spela bingo på Ladbrokes skiljer sig inte nämnvärt mycket från att spela bingo i fysiska lokaler. Du köper helt enkelt en bingo bricka hos Ladbrokes och när du har fått en hel rad nummer ikryssad så har du fått bingo! Att spela bingo på nätsajter som Ladbrokes innebär inte heller att den sociala biten försvinner, du kan hela tiden kommunicera med de andra bingo spelarna på Ladbrokes genom olika chattrum. En fördel med att spela bingo på Ladbrokes är också att du kan ställa in spelet på automatiskt, vilket gör att Ladbrokes kryssar i på din bingo bricka ifall ditt nummer ropas upp. Denna funktion kallas autoklick.

Med bara några minuters mellanrum börjar det nya bingo spel hos Ladbrokes. Du behöver alltså sällan vänta någon längre stund om du får lust att spela bingo på Ladbrokes. För att spela bingo hos Ladbrokes måste du börja med att registrera dig för ett konto hos Ladbrokes. Det gör du genom att följa en enkel registreringsguide, där du bland annat fyller i namn och adress uppgifter, samt väljer användarnamn och lösenord. Nästa steg om du ska spela bingo på Ladbrokes är att göra en insättning av pengar på ditt bingo konto. Du kan välja att betala in till din bingo bank på Ladbrokes med till exempel Visa, Mastercard eller Maestro, eller så använder du dig av en elektronisk plånbok som exempelvis Paypal eller Neteller.

Om det är första gången som du registrerar dig på Ladbrokes för att spela bingo, får du en välkomstbonus på 200 kronor om du gör en insättning på minst 100 kronor på Ladbrokes. Under en vecka spelas det ungefär 1500 bingo spel på Ladbrokes. Priset på en bingo bricka hos Ladbrokes ligger på mellan 1 och 10 kronor. Du får köpa max 18 bingo brickor i en omgång bingo hos Ladbrokes.

Hos alla bingo spel hos Ladbrokes finns en garanti på vinstpotten. Om du vill veta hur stor en vinstpott på ett bingo spel hos Ladbrokes är, tittar du helt enkelt i spelschemat. Den högsta garanterade spelpotten ligger på 2000 kronor när du spelar bingo på Ladbrokes.

På Ladbrokes kan du också spela spel i chattrummen och vinna pengar som du sedan kan spela bingo för. Spelen i chattrummen på Ladbrokes pågår varje dag från klockan 11 på förmiddagen till klockan 10 på kvällen. Det finns sju olika chattrumsspel att välja mellan, bland annat ”Karaoke”, där tävlarna ska fylla i en låttext där ord fattas. Ett annat spel i chattrummen hos Ladbrokes är ”Hästlopp”. Här ska du vinna med hjälp av en liten häst som springer på en bingo tavla. Spelen i Ladbrokes chattrum genererar inte lika mycket pengar som bingo spelen, men det är en liten hjälp på vägen att få mer pengar att spela bingo för.

Ibland kan det förekomma ord som känns främmande för en ny bingo spelare i chattrummen på Ladbrokes. Som tur är har Ladbrokes en liten ordlista över de vanligast förekommande orden. Förkortningarna är många, så det kan vara en bra idé att ta sig en titt i Ladbrokes ordlista innan man sätter igång sitt första bingo spel. Du kan också föra privata samtal med andra bingo spelare på Ladbrokes. Det är viktigt att man beter sig bra och hövligt i chatten hos Ladbrokes, annars riskerar du att bli utslängd från ytterligare bingo spel hos Ladbrokes.

Om du har frågor om Ladbrokes bingo kan du ringa till deras ”Bingo hotline” eller sända ett email. Du får då kontakt med Ladbrokes kundservice som gärna hjälper till med att besvara alla dina frågor.