Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Mariabingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Mariabingo. Mariabingo är en av många svenska spelsajter som erbjuder sina kunder att spela bingo online. För att kunna spela på Mariabingo måste du registrera dig på sajten med namn, adress och email. Mariabingo behöver också veta vilket användarnamn och lösenord som du vill använda dig av.

För att fylla på ditt Mariabingo konto med pengar, kan du använda dig av antingen kreditkort som Visa eller Mastercard. Ett annat alternativ som Maria bingo erbjuder är att fylla på sitt spelkonto via Neteller, som är en slags mellanhand och i regel mycket säkrare än att fylla på kontot på Mariabingo med betalkort. Alla vinster som du får hos Mariabingo samlas på ditt spelkonto och du kan när som helst begära att få dina Maria bingo vinster utbetalade till ditt bankkonto.

Hos Mariabingo finns olika spelformer av bingo. En variant hos Mariabingo kallas Variant Bingo. I Variant Bingo har brickorna 75 nummer och själva spelomgången är uppdelade på fem olika. Första omgången på Variant Bingo hos Mariabingo ska ge en rad, nästa omgång ska ge två rader, sen tre rader och så vidare. Hos Mariabingo kan du också välja att spela Klassisk Bingo, där brickorna har 25 nummer och ett spel är en omgång.

Mariabingo är en av Nordens största spelsajter och Mariabingo betalar varje dag ut över 28 miljoner kronor i vinster. Som välkomstbonus hos Mariabingo får du 100 procent extra på din första insättning, ända upp till 1300 kronor. Om du på ditt konto i Mariabingo sätter in 500 kronor, så matchar alltså Mariabingo din summa så att du sammanlagt får 1000 kronor att spela för. Mariabingo  ger också 50 kronor gratis att provspela för om du är ny kund hos Mariabingo . Förutom bingo går det att spela både enarmad bandit och videopoker på Mariabingo.

En kul funktion på Mariabingo är den geografiska karta som visar var i världen som det just nu finns människor inloggade på Mariabingo. På samma karta på Mariabingo visas också när någon vinner. Här kan du också registrera var dina vänner på Maria bingo befinner sig och när de fyller år.

På Mariabingo får man också 50 procent bonus på de insättningar man gör under det som kallas Guldtimmarna. Guldtimmarna på Mariabingo är mellan klockan 18.00 och 20.00 måndagar till torsdagar. I tillägg gömmer Maria bingo på onsdagskvällarna 1000 kronor i Skandinaviska Superbingorummet – varje timme! Dolda vinster finns också i Nova Max 8 rummet under vissa dagar i veckan.

För att få spela på Maria bingo måste du vara 18 år och uppge korrekta uppgifter när du registrerar dig på Mariabingo. Du får max ha ett konto hos Mariabingo och vara klar över att Mariabingo har auktoritet och bestämmanderätt när det gäller alla spelen på sajten. Mariabingo har stor säkerhet med hjälp av bland annat kryptering av användarnamn och lösenord. För att kunna spela på Mariabingo måste du alltid logga in dig, vilket förhindrar att känslig information kan kommas över av obehöriga. Om något inte verkar stämma har Mariabingo rätt att frysa konton och stänga ner användare.

Mariabingo hör till en av de mest populära bingosajterna i Sverige och lockar en stor mängd besökare varje dag. Du kan antingen välja att spela själv eller tillsammans med andra och faktum är att många människor skaffar nya vänner genom Mariabingo. Kom bara ihåg att vara vänlig och positivt inställd när du spelar på Mariabingo, så kommer du att bli bemött på samma sätt. Bingo på nätet är ett roligt tidsfördriv som faktiskt kan generera ett litet extra tillskott i kassan då och då. Var bara försiktig så att du inte fastnar i spelmissbruk och ha alltid en maxgräns för hur mycket pengar du får spela för.