Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Miss bingo


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Miss bingo. Om du har lust att spela bingo och inte har några problem med att läsa engelska, kan Miss bingo vara stället för dig. Miss bingo använder sig av en helt ny teknik för att leverera snabb, häftig grafik och exceptionella spel. Allt du behöver göra är att registrera dig på Miss bingo och sätta igång!

Förutom bingo kan Miss bingo erbjuda både spelmaskiner och skraplotter online, plus en unik bingo roulette. Miss bingo ger också sina kunder lojalitetspoäng för varje dollar som spenderas på Miss bingo. Som kund hos Miss bingo får du dessutom tillgång till spelanalys över dina tidigare spel, vilket kan hjälpa om du vill bygga upp en strategi. Om du har frågor kring Miss bingo kan du alltid kontakta deras kundservice som är öppen dygnet runt. Hos Miss bingos kundservice jobbar personal som har möjlighet att leda dig steg för steg genom dina funderingar.

Hos Miss bingo har du möjlighet att vara social samtidigt som du spelar, Miss bingo erbjuder nämligen en chatt där alla spelare kan prata med varandra. Många möter nya vänner när de spelar bingo på sajter som Miss bingo och då Miss bingo är en engelskspråkig spelsajt ökar dina chanser att träffa personer från andra länder! Om du känner dig osäker inför vissa förkortningar i chatten, har Miss bingo som tur var en liten ordlista över de vanligaste uttrycken.

När du registrerar dig på Miss bingo för första gången har du möjlighet att få en insättningsbonus på 110 % på din första insättning. Det betyder att Miss bingo dubblar din insättning så länge den inte överskrider 120 dollar. Du betalar in till ditt konto hos Miss bingo via Neteller, Moneybookers, check eller banköverföring. Olika regler för inbetalning till Miss bingo gäller beroende av vilken land du kommer ifrån. Miss bingo ger också värvningsbonus till sina medlemmar. Det innebär helt enkelt att du får en extra liten bonussumma om du lyckas värva en kompis att gå med i Miss bingo.

Hos Miss bingo finns fyra olika bingo hallar att välja mellan. Spelen, chattrummen och brickpriserna varierar från rum till rum, så här har du möjlighet att hitta en hall som passar just dig. Cabana Café är den mest originella och populära hallen hos Miss bingo. Här kan du vinna $1000 och chatten är igång dygnet runt. I Liberty Lounge kan man bara köpa max 50 brickor per spel, vilket gör att alla har en rättvis chans att vinna. Vidare erbjuder Miss bingo både 90-ball Hall och City of Liverpool.

För att spela på Miss bingo måste du ladda ner en mjukvara. Många bingohallar på nätet har gått ifrån detta, men inte Miss bingo. Det är dock enkelt att ladda ner, bara följ steg för steg instruktionerna. När du har installerat Miss bingo programmet i din dator är det bara att köra igång! Vill du inte spela bingo finns gott om andra spel att välja mellan. Vad sägs om videopokerspelet Jacks or Better, Keno eller amerikansk roulette?

Miss bingo har också en sida där de redogör för vad ansvarsfullt spelande är. Bland annat rekommenderar Miss bingo att du har barnsäker mjukvara som exempelvis Cyberpatrol, som skyddar så att minderåriga inte kommer åt Miss bingo spelen. Du bör också ha separata konton för alla användare på en dator så att ingen kommer åt varandras information. Miss bingo avråder också från att autospara lösenord och användarnamn och att du aldrig lämnar datorn obevakad när du är inloggad på Miss bingo. Här finns också en kortare checklista i vilken du svarar på ett antal påståenden kring spelberoende. Om du svarar ja på för många av dem, kan det hända att du ligger i farozonen.