Om Bingospelaren.se

Bingospelaren.se är en sida som innehåller artiklar och information om onlinebingo, bingobonus och andra former att spela bingo p ntet. Passar utmärkt för att guida dig inför ditt framtida bingospelande.

> Prova Spela Bingo med Bertil Bingo redan idag

> 50 kr StartBonus hos BingoJoy

Spela bingo på internet


>>    Spela Bingo hos BertilBingo - Du får 40 kr gratis att spela för!

Spela bingo på internet. Att spela bingo på internet har blivit allt mer populärt på senare år. Nya sajter på internet där man kan spela bingo dyker ständigt upp och det kan vara svårt att hålla reda på vilken som är bra och inte. Först av allt rekommenderas att du väljer att spela bingo på svenska internet sajter. Då är det lättare att ta reda på om bingo sajten är seriös nog att spela på eller inte, samt att det är lättare att spela bingo på internet om du förstår instruktionerna till fullo.

För att spela bingo på internet måste du alltid registrera dig på bingo sidan innan du kan börja spela. Det är som regel en enkel procedur som inte tar någon längre stund. Om du bara vill prova att spela bingo på internet utan att riskera dina egna pengar, finns det många bingo sajter som erbjuder sina kunder registreringsbonusar till de som aldrig har spelat bingo på internet tidigare. Ofta handlar det om mindre summor som 50 kronor, men det räcker ändå till att spela bingo för en god stund. Andra bingo hallar på internet erbjuder något som kallas insättningsbonus till sina nya kunder som vill spela bingo. Det innebär att internet sajten matchar din insättning med 100 %, ibland upp till 150 %. När du för över pengar att spela för till ditt bingo konto, ger spelsajten lika mycket helt gratis till dig. Om du har för avsikt att spela mycket bingo på internet och därför sätter in stora summor, kan du tjäna en hel del pengar på detta system. Många bingo sajter har en maxgräns för hur mycket du kan få insättningsbonus för, men det ligger ofta kring 1300 kronor. Det kan alltså innebära ytterligare 1300 kronor helt gratis att spela bingo på internet för!

Många tror att den sociala biten med att spela bingo faller bort när man spelar bingo på internet. Så är dock inte fallet, då alla bingo hallar på internet har olika chattfunktioner, i vilka du kan prata med andra personer som har valt att spela bingo på just den sajten. Om du väljer att spela bingo på internet och samtidigt deltar i chatten, har du dessutom ytterligare en chans att vinna pengar, då extratävlingar som exempelvis frågesporter ofta pågår i chatten.

Något som är skönt med att spela bingo på internet jämfört med att spela bingo live, är att du kan ställa in bingo spelet på automatiskt. Då slipper du som spelar bingo på internet att själv dutta i rätt ruta och kan luta dig tillbaka medan datorn sköter det hela. Det innebär att du kan ha fler bingo brickor om du väljer att spela bingo på internet, än om du väljer att spela bingo live. Live bingo kräver att du själv duttar i rätt rutor, vilket lätt kan bli förvirrande om du har för många bingo brickor att spela med.

Men, att spela bingo på internet kräver också att du har kontroll över ditt spelande. Att spela bingo på internet kan tyckas oskyldigt och ingenting som man kan bli beroende av. Men precis som med andra spel på internet och live, föreligger en risk att bli beroende av att spela. Bingo är alltså inget undantag. Om du väljer att spela bingo på internet bör du därför se till att avsätta en maxsumma som du får spela bingo på internet för varje månad. Sen ska du se till att aldrig överskrida den summan, hur gärna du än vill. Se till att ha kontroll över ditt bingo spelande på internet, istället för att spelandet får kontrollera dig!